Az 1900-as évek legvégén kezdődött a legjobb szerelőbrigád története

És máig tart, mi több, szárnyal, mert nagyon sokat tudtak mutatni megújulás és korszerűsödés tekintetében! Ők a vizgazfutesszerelo24.hu.

Nagyon büszkék is rá, ezért a főbb pontok közt sorolják önmaguk ajánlójában a 30 éves tapasztalatállományukat. Ha s.o.s duguláselhárítás kell majd nekünk egyszer, netán bármi hasonló, és vagy a fővárosban, vagy az ország közepének északibb részén élünk, nyugodtan hívjuk őket, mert a másik dolog, amit kitesznek „büszkén az ablakba” az nem más, mint az akár 1 órán belüli kiszállás bármilyen helyszínre. Akár hozzánk, egy magánlakásba.

További, nívót emelő előnyeik a több szakmai terület egyszerre történő lefedése még, és a 0-24-es ügyfélszolgálat. Én ettől is elképedtem… És az „s.o.s duguláselhárítás”? Ez mit jelent? Miért van ez külön választva a többi feladatuktól? Nos, a vizgazfutesszerelo24.hu olyan csapat, amely egyesítette azon szolgáltatástípusokat, amik miatt a leggyakrabban kerülhetnek bajba a mezei polgárok. Akik okosan teszik, ha még egy duguláselhárításba sem maguk fognak bele, ha már akad ilyen gyorsan kiérkező szolgálat a piacon. (Hívhatjuk őket gázszereléshez, a fűtésrendszerünk elromlásához és egyéb fajta vízszerelési munkákhoz – a megfelelő dologra kattintva, onnan a weboldalukról is, nagyon közvetlenül)

De a duguláselhárításról konkrétan leírják, hogy komoly „vizes szakembereknek” külön tanulmányokat kell folytatni ilyen irányba is. A WC dugulás sem mindig egyértelmű dolog, és nem gyerekjáték az elhárítása, de bármilyen lefolyótisztítást végezni csőgörénnyel tényleg szakembernek kell, mert szűkebb, nehezebben feltérképezhető helyek vannak. Érteni kell ezeknek a rendszerét, vegyszereket használni hozzá sem kockázatmentes, sokat ronthatunk is tovább sérülések okozásával stb.

Egy dugulás kialakulását és mibenlétét pontosan megérhetjük ugyan a webes oldalukat olvasva, de a hibaelhárításhoz tényleg hívjuk inkább ki őket. Íme a link ahhoz, hogy legalább meg tudjuk előzni a bajt: s.o.s duguláselhárítás. Ha ezt, az időt rászánva végig olvassuk, tudhatjuk majd, hogy mire figyeljünk a hétköznapokban, hogy ne kapjunk be egy dugulásos problémát.

A csatornatisztítás is ezen szakemberek feladata lehet, és az pedig végképp nem egy szokványos dolog, lássuk be.

Számíthatunk rájuk továbbá a WC tartály szerelésénél, megjavításánál, és egyebek tekintetében, ráadásul most még csak a „Duguláselhárítás” menüpont főbb elemeit soroltam fel. Pedig a többi is érdekes. És hasznos!

 

Add a Comment