Az iPhone 14 Pro Max tok a teljes védelemért

A legjobb döntés, ha már a telefon megvásárlása napján beszerzi ezt a kiegészítőt. Az iPhone 14 Pro Max tok megakadályozza az esetleges ütésekből vagy esésekből adódó károsodásokat. A gyártó több modellt is a piacra dobott, amelyek mindegyikére jellemző a magas minőség. Az egyik nagy kedvenc a felhasználók körében a Speck Peresidio 2 Grip, ami megemelt keretes védelmet kínál. Maga a burkolat masszív polikarbonát anyagból készül, a belsejében pedig ütésnyelő hab található.

A védőkiegészítőt 13 m leejtés elleni védelemre tesztelték, így kifejezetten strapabírónak nevezhető. Az iPhone 14 Pro Max tok pozitívumai közé tartozik, hogy textúrált hátlappal rendelkezik, ami azért előnyös, mert nem látszanak meg rajta az újlenyomatok és a szennyeződések. Ha egy igazán stílusos variációra fáj a foga, akkor a Mujjo Full Leather Case remek választás lehet. Anyagát tekintve teljes kiőrlésű növényi cserzett bőrből készül, szóval egy prémium változatról van szó. Az iPhone 14 Pro Max tok garanciával szerezhető be.

Az iPhone 12 Pro Max tok remek választás

Amennyiben szeretné, hogy a kedvenc készüléke sokáig karcmentes és épp maradjon, akkor ne halogassa a termék megvásárlását! Az iPhone 12 Pro Max tok használatával elérheti, hogy a mobil még évek múlva is újszerű állapotában tündököljön. A kiegészítő beszerzése nem nevezhető nagy beruházásnak, ha azt veszi figyelembe, hogy egy törött kijelző javítása, illetve cseréje több tízezer forintba kerülhet. A széles kínálatban, az alapdarabok mellett, csúcskategóriás kiegészítőket is találhat.

Napjainkban az egyik legkeresettebb a szilikon hátlapi változat, ami a széleket is lefedi. Az iPhone 12 Pro Max tok ezen típusa egyáltalán nem változtat a készülék méretén és súlyán. Mindenképpen javasolt beszerezni mellé egy kijelzővédő fóliát. A kihajtható variáció szintén közkedvelt, ami nem véletlen, hiszen számos pozitív tulajdonsága van. A hátlapot és a képernyőt egyszerre védi. Minden port és csatlakozó szabadon használható, csukott és nyitott állapotban egyaránt. Az iPhone 12 Pro Max tok mindenképpen megéri az árát.

Add a Comment