Búcsút int az odaégett ételeknek az edény készlet

Akár a házhoz szállított vacsorát részesíti előnyben és csak alkalmanként látogatja meg a konyháját, akár profi, aki szereti a kulináris kísérleteket, van valami, ami a konyhai felszereléséből nem hiányozhat. Egy edény készlet egyaránt tetszeni fog az egyszerű megoldásokat értékelő amatőröknek és az igényes szakácsoknak, akik sokat várnak el a konyhai eszköztáruktól.

Tartósság, praktikum, sokoldalúság és elegáns kivitel. El tud képzelni ennél jobb kombinációt? A webshopunkban elérhető edény készletek egyesítik magunkban mindazt, ami a konyhában kívánatos. A kiváló minőségű anyagokból készült termékek 10, 9, 8 vagy 6 darabból állnak.

Ezek átlagon felüli ellenállást mutatnak a sérülésekkel és az olyan külső behatásokkal szemben, mint az erős mosószerek, a nagy nyomás és a magas hőmérséklet, így lehetővé teszik a piszkos edények mosogatógépben való elmosását. Az edény készletek alumíniumlemezzel dúsított háromrétegű alja kompatibilis minden tűzhelytípussal, beleértve az indukciós modelleket és nagyon jól vezeti a hőt.