Divatbaki a férfi szandál és a zokni párosa?

A zokni és a nyitott orrú lábbeli kombinációját egészen a közelmúltig csak a stílusérzék hiányával hozták összefüggésbe. A férfi szandál és a zokni párosítása a legmodernebb trendeket kedvelő körökben megbocsáthatatlan divatbaki volt. A közelmúltban ez a tendencia kezdett megváltozni, mivel a globális márkák tervezői egyre inkább beépítik ezt az ellentmondásos duót a legújabb kollekcióikba, amelyeket a kifutókon mutatnak be. A zokni és a férfi szandál viselésének ötlete hosszú múltra tekint vissza és nem csupán modernkori extravagancia.

Eredetileg ezen kombináció ötletét a kényelem és a lábhigiénia iránti aggodalom motiválhatta, még meleg időben is. Manapság a férfi szandál és a zokni sokféleképpen kombinálható, hogy divatos legyen. Divatos a mintás zoknik viselése. A hírességek, divatszakemberek és modellek egyre inkább ezt a stílust választják, mert így meglepően és egyedien néznek ki. Az ilyen stílusok sokakat sokkolnak és mint tudjuk, a sokk, a divat szempontjából jobb, mint a közömbösség.

Kiegészíti a megjelenést a női bőr kényelmi szandál

Míg a tél arra kényszerít minket, hogy csak csizmát, esetleg bakancsot viseljünk, addig a nyár a lehetőségek sokkal szélesebb spektrumát kínálja. Ahogy emelkedik a hőmérséklet, a ruhatárunk igazi metamorfózison megy keresztül, teret engedve a könnyedebb, vékonyabb és lágyabb stílusoknak. A nyári ruhatár egyik sarokköve a női bőr kényelmi szandál. Attól függően, hogy milyen a stílusunk, ez a lábbeli bájos, elegáns, romantikus vagy professzionális jelleget ölthet. Női bőr kényelmi szandál vagy tűsarkú? A választás az Ön kezében van!

A SEPA számos érdekes javaslatot készített a hölgyeknek. Igaz, hogy a trendek fénysebességgel változnak és ami néhány hónapja még a népszerűség csúcsán volt, az ma már teljesen passzívvá válhat. Azonban, ha a boho stílus rajongója, megnyugodhat. A bohém művészet által inspirált trend ebben a szezonban is diadalmaskodik. Természetes anyagok és visszafogott színek jellemzik a melegebb napok divatos lábbelijét. Mindezeket a tulajdonságokat egyesíti a női bőr kényelmi szandál.

Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük