Düh-Puskásék lakása

Egy törökbálinti fiatal házaspár kérése az volt, hogy újjonnan épült családi házukba egy elegáns, polgári stilusú tömörfa konyhát tervezzünk. A ház asszonyának kérésére kerültük a „habosbabos“ megoldásokat (ami valljuk be könnyen ment Társaságunk, az 1900 Kft részére, mivel a kért stílust tudjuk hitelesen képviselni). Fontos volt, hogy a technikai megoldások (háztartásigépek, vasalatok, világítótestek stb.) a mai kor igényeinek megfelelően szolgálják a hétköznapokat, viszont maradjanak eldugva a szem elől. Természetesen az építkezésben anyagilag jócskán „kivérzett“ fiataloknak a gonosz anyagiak is határt szabtak. Köszönet illeti Őket, a szerelésnél, a kollégáink által elfogyasztott házi pogácsáért és üditőért!
Mivel a minden konyha ezer és egy stílusjegyet mutathat (és rendkívül szubijektív a szépsége is) érdemes alaposan átgondolni és megtervezni, hogy hű társunk legyen hosszú éveken át.
Előszoba még ebben a nagy családi házban (valami tervezői-kivitelező malőr ellenére) is elég kicsire sikerült. Tehát igazi kihívás és feladat volt, a sok cipő, a tükör és az előszobafogas elhelyézes, és egy rangos fogadó környezet létrehozása.

Mottónk ennél a munkánál:
“Ahogy érzi kedves Kriszti!”

Add a Comment