Ezek voltak a legjobb társasjátékok az előző évben

az időt. Tény és való, hogy a friss levegőn végzett tevékenységek rendkívül feltudják tölteni az embert testileg és lelkileg is, de nem szabad lebecsülni az otthonukban végezhető hobbik jelentőségét sem. Mivel jelenleg az idő még hideg, és a koronavírus miatt kialakult helyezt sem engedni nagyon azt, hogy sokféle szabadidős programot szervezzünk magunknak, barátainknak, vagy a családunknak, így nem árt, ha van a tarsolyunkban néhány házon belüli időtöltés. Ilyen helyzetekben jön jól, ha érdekelnek bennünket a társasjátékok! Egy jó társas nem csak a tudásunkat vagy szerencsénket segít összemérni, de sok nevetést és izgalmat is ígér a résztvevőknek a játék.

Azok, akik rajonganak a társasjátékokért tudják, hogy nem árt bizonyos időközönként néhány új darabot is beszerezni. A boltok széles kínálatában azonban nem mindig egyszerű feladat megtalálni az érdeklődési körünknek megfelelő játékokat. Vásárlás előtt mindig célszerű átgondolni, hogy az adott játék esetében kikkel szeretnénk majd játszani, és azt is, hogy az agyunkat szeretnénk kicsit megtornáztatni, vagy csak jól szeretnénk szórakozni egy könnyed parti alatt. Amikor gyermekek lesznek a partnereink a társasjáték alatt, mindig figyelembe kell venni az életkori ajánlást a dobozon, hiszen csak így fogják tudni ők is élvezni a játékot.

Te is most tervezel beújítani egy új társast, de nem tudod ezúttal melyiket lenne érdemes választanod? Ha kíváncsi vagy arra, hogy mely játékok aratták a legnagyobb sikert, akkor egyszerűen kattints a gemklub.hu linkre! Miért ezt az oldalt válaszd? Azért, mert ha rákattintasz a linkre, egyből látni is fogod az általuk összeállított Top 50-es listát! A ragsor itt folyamatosan frissül, és változik, minden attól függ, hogy melyik játékra érkezett a legtöbb pozitív kritika, és melyikből tudtak eladni a legtöbbet. Többek közt az ÉV Játéka díj nyertesei is szoktak szerepelni ezen a listán, így biztos lehetsz abban, hogy valóban a legjobb társasok között tudsz majd nézelődni, ha a Top 50-es kategóriájukba lépsz be.

Természetesen, ha társasról van szó, náluk mindenki tud a számra vonzó darabokat találni. Családi társasjáték, kooperatív társasjáték, logikai társasjáték, esetleg a kirakók érdekelnek téged? Náluk a legjobb kezekben leszel. Amennyiben nem tudod, hogy egy közelgő ünnep kapcsán mivel lepd meg egy családtagodat, vagy barátodat, jusson mindig eszedben, hogy egy társasjátékkal nem nagyon lehet mellé lőni. Így nem csak az ünneplt kap ajándékot, de te is élvezni tudod majd a játék nyújtotta izgalmakat! Azt pedig, hogy hol találod az elmúlt év legjobb társasjátéklistáját, most már tudod is!