HotSlots – Csak semmi pánik!

Minden férfi életében eljön az a pillanat, nagyjából 45-50 éves kora körül, amikor elkezd magában számot vetni arról, hogy mit ért el az életben. Ilyenkor lesz téma: karrier, család és hagyaték, kopaszodás, sörpocak és testedzés, új ház és új kocsi, meg egyebek. Gyakran kerülnek előtérbe régóta halogatott vagy új hobbik, barátokra, szomszédokra való irigykedés, és más nők. Általában fiatalok.

Sokan hívják ezt a jelenséget életközepi válságnak, mégtöbben kapuzárási pániknak. Az ismerősök rosszallón pislogva, értetlenül állnak a piros sportautók, a Hotslots befizetések, a külföldön végzett hajbeültetések és az újonnan pattintott Tinder profilok láttán. Hajlamosak leinteni régi barátjuk merőben új viselkedését annyival, hogy majd elmúlik neki.


De nem mindig múlnak el egy-két hónap alatt az új hóbortok. Sok pasas szervez végrehajthatatlan biciklitúrákat, vesz fel rövid lejáratú kölcsönt lakásfelújításra, fektet be rizikós tőzsdei részvényekbe családja véleményével mit sem törődve. Számtalan feleség nézi kezeit tördelve, hogy vajon mi ütött férjébe, vajon hová vezet ez a viselkedés, és kérdezik, hogy ez vajon meddig tart. Bármeddig is tartson, biztos nem lesz olyan elnyúlt, mint a vigyor férjeik képén egy hétvégi nyerőszéria után HotSlots-on.

De nem kell aggódni, hiszen azok a bizonyos brit tudósok megállapították, hogy ezek a fellángolások egy idő után alábbhagynak, mert az urak lassan belátják, hogy értelmetlen szélmalomharcot folytatnak korukkal, és saját magukkal. Tempójuk lassul, átgondolják mibe vágtak, majd megpróbálnak hasznot kovácsolni a befektetett pénzből és energiából. Figyelmüket újra a család felé fordítják.
Persze, általában azért néhány olyan ártalmatlan hobbi megmarad, mint a HotSlots, a lazulásra szánt szabad délutánokon.