Kiváló szolgáltatás a Netflix

Vannak filmalkotások, amelyeket csak erős idegzetűeknek ajánlanak. Ha Ön szeretne egyet megtekinteni anélkül, hogy bizonyos időközönként reklámokkal legyen megszakítva, akkor válassza a Netflix filmjét, a Fontos vagy nekem című alkotást! Egyszerre rendkívül izgalmas és frusztráló, tulajdonképpen egy bűnügyi szatíra. A szélhámos gyám és egy orosz maffiózó harcát mutatja be. Érdekes módon, az embereket mindig izgatták a szélhámosokról, csalókról szóló történetek, amelyek egy újabb gyöngyszeme ez a film.

Kiszolgáltatott, idős emberekre építi a karrierjét az állam által kirendelt gyámként tevékenykedő Maria Grayson, aki egy korrupt orvos és egy felületes bíró segítségével gazdag nyugdíjasokat kényszerít öregotthonba, hogy aztán megszabadíthassa őket a vagyonuktól. Tehát igen érdekes a Netflix filmjének témája, ezért érdemes megtekinteni. A főszereplők zseniálisan alakítják az elvetemült bűnözőket, Rosamund Pike Golden Globe-ot is kapott az alakításáért. A Netflix egyik kiváló mozija ez.

A colore.hu érdekfeszítő írásai

A weboldalon olvashatjuk, hogy Halftime címmel hamarosan érkezik Jennifer Lopez életrajzi dokumentumfilmje és már a premierdátumot is tudni lehet. Az énekesnő karrierjének alakulása nagyon sok mindenkit, közöttük a colore.hu olvasóit is érdekli, ugyanis annak idején a semmiből, egy szegény bronxi lányként kezdett bele a show business világába. Háttértáncosként kezdte, majd kisebb szerepeket kapott és lassan kiépítette mai karrierjét, hírnevét.

A colore.hu cikke szerint, az említett alkotásban a világsztár karrierjének második felét mutatják be, amiben szó esik majd a mélypontokról, az anyává válásáról és a mindennapjairól. Kulcsfontosságú lesz továbbá a színésznő Super Bowl félidei műsorában látható előadása is. A portálon elolvashatjuk a fesztivál társalapítójának, Robert de Nirónak elgondolkodtató szavait is. A fesztivál New York városában, június 8-19 között tart, Jennifer Lopez dokumentumfilmje pedig mindjárt az első napon kerül bemutatásra. A colore.hu weblapon még több információt találunk az eseményről.