Ludchenék

Egy ismert lakberendező kollégánk megkeresése, és tervei alapján készítettük egy budapesti logisztikai cég tulajdonosának, az alábbi tömörfa bútorokat.
A tulajdonos kérés egy a tradicionális, tömörfa bútorokból álló otthoni munkahely megteremtése. A visszafogott polgári elegancia jegyében kellett megvalósítani a lakberendező elképzelését.
A helységben elhelyezésre került két egymás felé fordított tömörfa íróasztal. Az azstalokhoz egy-egy görgős, fiókos, asztal alá csúsztatahtó elem (un. konténer) is került. Mivel az iroda egy galléria része, ezért a korlátok helyét funkcionálisan „kiváltottuk“ egy párkány magasságban (100cm) végigfutó tömörfa szekrénysorral. Ebben a szekrénysorban megtalálhatóak dossziétartók, printertartó, számítógéptartó, fiókos valamint ajtós elemek egyaránt. További kérés volt még egy klasszikus tömörfa könyvtárszekrény. Kikötésként szerepelt a beépített hangulatvilágítás, valamint az, hogy a meglévő kanapé a könyvtárszekrény részeként teremtsen egységet. A tradicionális iroda és az otthon hangulatát egy tárgyaló sarokkal hoztuk összhangba. Ebben „segítségünkre“ volt egy-egy fotel és egy tömörfa dohányzóasztal…

Mottónk ennél a munkánkál:
Nem volt. Mivel csúsztunk a határidővel, és szégyelltük magunkat…

Add a Comment