Melyek a legjobb házi vízművek?

Nagyon sokszor nélkülözhetetlen egy megbízható házi vízmű beszerzése. Gyakorlatilag mindenhol ilyen berendezés kell, ahol a vízrendszerben gondok vannak a nyomással, és ezen segítenünk kell. A gép három fő része a szivattyú, a hidrofor tartály és a vezérlés. Ezek egyike nélkül sem fog működni a rendszer, és kiemelten fontos a minőségi összetevők összeválogatása.

A fentiek alapján mindenkiben felmerül a kérdés, melyek a legjobb házi vízművek? Hogyan lehet kiválasztani ezeket?

Ezekkel a házi vízművekkel nem lehet tévedni

A házi vízmű lelke a szivattyú, mivel ez gondoskodik a megfelelő nyomásról. Itt nem szabad a túl drága darabokat választani, mert ezek szervizelése is nagyon sok pénzbe kerül. Az olcsó, kínai modellek viszont sokszor nem rendelkeznek alkatrészellátással, és amikor rövid idő után behalnak, dobhatjuk ki a komplett szivattyút.

Ha igazán jó árú és megbízható szivattyút keresünk, akkor az ESPA, Calpeda, Pedrollo, Leo vagy Aquastrong típusokat érdemes választani. Ezek az elmúlt években már bizonyították, hogy fel lehet velük építeni egy komplett házi vízművet, és nem hagynak minket cserben, amikor a legnagyobb szükség van rájuk.

A hidrofor tartálynál nem a márkanév alapján kell dönteni, hanem a kivitel, a megjelenés után. Amelyikre már ránézésre látni, hogy kispórolták belőle az anyagot, azt jobb nem megrendelni. A szakáruházak amúgy már tudják a reklamálások és a tapasztalatok alapján, hogy itt is melyik irányban kell elindulni, így egyszerűbb ha ezt a kérdést is teljesen rájuk hagyjuk. Ugyanez igaz a vezérlésre is, ott is inkább a jól bevált modellekkel érdemes próbálkozni.

Add a Comment