Reklámcélra használható papírpoharak

Napjainkban az egyik legkeresettebb élelmiszeripari termékek közé tartoznak az eldobható, egyszer használatos eszközök. Ezek közé sorolhatóak a környezetbarát papírpoharak is, amelyek így újrahasznosítható tulajdonsággal rendelkeznek. A műanyag poharakat váltják fel a piacon. A papírpoharak nagyon népszerűek olyan tekintetben, hogy sokoldalúan felhasználhatóak, hiszen személyre szabottan, különböző márkajelzéssel elláthatóak, többféle színekben rendelhetőek meg. Bármilyen logóval nyomtatóak.

Például a mozikban fordulnak elő leginkább, ahol kisebb és nagyobb méretben egyaránt választhatóak. Egy rendezvényt sokkal emlékezetesebbé teszik ezek a papírból készült poharak, főleg akkor, amikor képeket készítenek és ezek kikerülnek a különböző közösségi oldalakra. A rejtett promóciós eredmények elérésében játszanak kulcsfontosságú szerepet, így egyszerűen lehet egy új márkát is népszerűsíteni. A papírpoharak jól jöhetnek születésnapon névvel, különböző mintákkal és figurákkal ellátva, sokkal kedvesebbé téve így a jeles napot, nemcsak az ünnepelt, de a vendégeknek is.

Könnyedén használható mágnes kocka

Szüksége van olyan extra erős, kocka alakú termékre, ami megtart akár egy 80 grammos papírlapot is a táblán? A neodímium, titánszürke színű mágnes kocka egy csiszolt alumínium foglaltban található. A készlet 8 darab A4 méretű lap mágneses üvegtáblán való rögzítésben segít. Az egyik legstabilabb típushoz tartozik. Ügyeljen arra, hogy a mágnes kocka minél erősebb és minél vékonyabb kialakítású legyen, hiszen így annál valószínűbb, hogy a véletlenszerű összecsapódásnál eltörik vagy apró pici szilánkok pattannak le róla.

A mágnes kockát célszerű óvni a melegtől, ezért fontos tudni, hogy 80 foknál nagyobb hő nem érheti. Az eszköz tárolására alkalmas felületek közé a vasalapú lemezek és különböző zártszelvények tartoznak. Szakszerűen tárolva, könnyen meg tudja akadályozni azt, hogy a kockák megsérüljenek. Úgy kell összecsomagolni, hogy azok a környezeti vasport ne szedjék össze. Célszerű árnyékolva eltenni a szekrénybe, így a mágnes kocka állapota garantáltan megőrizhető.