Szabadesés szimulátor kupont hol lehet letölteni?

Mindig is vonzott a magasság és szívesen kiugrottál volna akár egy kisgépből is? Vagy inkább azok táborát erősíted, akik tartózkodnának az extrém programoktól, de mégis szeretnék megtapasztalni a szabadesés élményét? Gondoltál már arra, hogy kipróbáld a szabadesés szimulátor nyújtotta lehetőségeket? A gyerekek és felnőttek által egyaránt kedvelt program minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, sőt, olyan kuponok is elérhetőek, amelyekkel tetszés szerint igénybe vehető a szolgáltatás.

 

Vannak olyan weboldalak (például az elmenyplaza.hu), ahol szabadesés szimulátorhoz is letölthetsz kuponokat. S hogy miről is szól maga a program? Az élmény során egy zárt, biztonságosan használható szélcsatornában 24 ezer méternyi zuhanást tapasztalhatsz meg, ami hat ejtőernyős ugrásnak felel meg. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sok olyan ember választja ezt a programot, akik mindig is szerettek volna betekintést nyerni az ejtőernyősök életébe, de a nagy magasság miatt élesben soha nem próbálnák ki a szabadesést.

 

A beltéri szélcsatorna a régi Csepel Művek ipari területén érhető el, ahol profi vezetéssel sajátíthatod el az alapokat, majd háromszor másfél perces lebegés várja az érdeklődőket. A lehetőség egyébként azok számára is ajánlott, akik szeretnének a későbbiekben ejtőernyőzni, és szívesen megtanulnák, hogyan mozogjanak és koordinálják testüket az ugrások után. A programról videofelvétel is készül, így otthonod kényelmében újra átélheted az élményt, felidézve annak legizgalmasabb perceit.

Az élményajándékok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen magukban hordozzák a különlegesség és a személyre szabhatóság lehetőségét. A szélcsatornás lebegésen túl a száguldás szerelmesei is megtalálhatják számításukat, hiszen Forma versenyautók, amerikai izomautók és például BigFoot Monster Truck is várják, hogy kipróbálhasd azokat. A tankok és harckocsik mellett testközelből tapasztalhatod meg a vadvízi evezés vagy például a quadozás jelentette élményeket.

Ha csendesebb vizekre eveznél, akkor részt vehetsz kedveseddel wellness programon, kalandozhatsz a gasztronómia világában, de a csapatépítő tréningek helyszínéül is gyakran választott szabadulószobás játékok is nagyon kedveltek. Az élmény-jellegű meglepetések gyakran egy életre szóló emlékként maradnak meg a megajándékozottban, és azt a fajta egyediséget adják az ünnephez, amire oly sokan vágyunk.

 

Add a Comment