Utazó bőrönd eltérő méretben

Lehet, hogy régebben nem tűnt nagy döntésnek, de a választott kézipoggyász típusa javíthatja vagy tönkreteheti a repülőtéri utazást. Az utazó bőrönd jelentősen megkönnyíti az életét. Milyen kézipoggyászt válasszon? Nehéz kérdés, hiszen olyan sok modell közül lehet válogatni. Amikor azon vitatkozunk, hogy melyiket vegyük meg, érdemes a színes darabokat választani. A szakértők szerint, a színes táska azt jelenti, hogy nem lesz gond a megtalálásával a repülőtéren.

Amikor sorban áll a kapuban, hogy felszálljon a gépére, azonnal látni szeretné az utazó bőröndöt. Az is lehet, hogy a gépen az ülés feletti területen tárolta, de valaki néhány centivel lejjebb mozgatta. Biztos akar lenni abban, hogy mindig tudja, hol van és a színek ezt gyerekjátékká teszik. Amikor a tökéletes kézipoggyászt választja, gondoljon a súlyára is! Mindenképpen azt szeretné, hogy könnyű legyen. Az utazó bőrönd mérete mindig legyen figyelembe véve, amikor választ, mert a legtöbb légitársaság csak olyat enged fel, ami az általuk megszabott paramétereknek megfelel.

Kétségtelen: az üzleti célú utazás megterhelő lehet a szervezetének. Az utazótáskák kimagasló és időtálló változatai viszont leveszik a terhet Önről. Akár egy légitársaság ülésének háttámlájába ütögeti a fejét, akár kinyújtja az ujjait, hogy jegyzeteljen egy apró táblagépen az értékesítési értekezleten, a munka olykor nagyon fárasztó. Ami a kényelmetlenséget illeti, az utazótáska típusa, amit magával visz, nagyobb hatással lesz erre, mint bármi másra.

Nem megfelelő méretek esetén fennáll annak a veszélye, hogy fájni fog a háta és megerőlteti a csuklóját. A megfelelővel úgy szeli át a repteret, mint egy híresség, lesifotósokkal maga mögött. Nem kell utazási gurunak lenni ahhoz, hogy megérezze, a csomagjának a lehető legkönnyebbnek kell lennie. Minél könnyebb a poggyász, annál könnyebben kocsikázik, annál kevésbé terheli meg izmait és ízületeit és annál kisebb az esélye annak, hogy megsérüljön, miközben a repülőtér körül száguldozik. Sőt, a könnyű utazótáskák lehetővé teszik, hogy többet pakoljon anélkül, hogy a légitársaság súlydíjai miatt szomorkodna.

Add a Comment