A sportzakó viselésének legfontosabb kérdései férfiaknál

A farmert mindenki szereti. A férfiak különösen. Míg ugyanis a nők kiemelt hangsúlyt helyeznek arra, hogy a popsin tökéletesen álljon a farmer, addig a teremtés koronáinak ezzel általában nincsen gondja. A farmernadrágban az a legjobb, hogy a kifejezetten elegáns megjelenést megkövetelő alkalmakon kívül szinte bárhová felvehető. Kényelmes, és évszaktól függetlenül remek választásnak bizonyul. Pláne így van ez akkor, ha sportzakóval kombinálod!

 

A sportzakónak is megvan a maga helye a férfi divatban. A kockás, a mintás vagy akár a csíkos darabok is kitűnő választásnak bizonyulnak, de a sötét színek is megállják a helyüket szinte bárhová. A középkék, a fekete és a szürke olyan színek, melyekkel nem igazán lőhetünk mellé. Ha a karcsúsított fazon mellett tennéd le a voksod, akkor nem nagyon lőhetsz mellé, hiszen itt a hangsúly a testre simuló fazonon van. Súlyfelesleggel küzdesz? A karcsúsított fazonnal derekat varázsolhatsz, ami a férfiak számára is lényeges szempont.

 

S hogy miért esett szó a korábbiakban a farmerről? Hát éppen azért, mert sportzakóhoz kitűnően passzol az. Egy napszemüveg, egy trendi óra és egy karkötő remek kiegészítők, ha pedig valami extrémet szeretnél, akkor válassz olyan izgalmas kombinációt, mint a rózsaszín zakó, a világoskék farmer és a barna öv. Ha kevésbé vagy bátor, akkor a középkék farmerrel, éjkék zakóval és szintén barna övvel biztosan nem lőhetsz mellé.

 

A titok éppen azon múlik, hogy a színeket és a fazonokat miként kombinálod egymással, miként választasz kiegészítőket a szetthez. A sportzakó nem véletlen kap helyet egyre több férfi gardróbjában, hiszen remekül kombinálható, és ad egyfajta eleganciát akkor is az öltözködésnek, ha közben a hétköznapok lazaságát és kényelmét sem szeretnéd nélkülözni.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a stílusodhoz és személyiségedhez passzoló öltözködéssel magabiztosságod érdekében is sokat tehetsz. Ez pedig férfiként- valljuk be- nélkülözhetetlen a mindennapokban való érvényesüléshez. Legyen szó üzleti megbeszélésről, kötetlen találkozókról, hétköznapi elfoglaltságokról, vagy családi ebédről, esetleg romantikus programról, a sportzakóval tuti befutó leszel.

Add a Comment